producten

Producten bij Kapsalon Katrien

 

Bij Kapsalon Katrien willen we enkel het beste voor onze klanten. Daarom werken we met kwaliteitsproducten van gerespecteerde merken. Lees hieronder meer over de merken Joico, NCC bio-kleuringen en Mediceuticals.

 

 

Kapsalon Katrien rekent op Joico

 

joico

 

Joico combineert de beste ingrediënten met moderne wetenschap. Het resultaat? Innovatieve producten.

Joico weet de schoonheid van haar te benadrukken. De producten geven u sterk, gezond en glanzend haar, elke dag opnieuw.

 

Kapsalon Katrien laat u graag kennis maken met deze producten. Wij gebruiken de producten van Joico omdat ze naast kwalitatief heel sterk,

ook perfect zijn voor bijna alle haartypes.

 

Meestal kleuren wij met de innovatieve kleuringen van Joico. Deze bevatten een quadramine complex waardoor de kleuringen van Joico iets kunnen bieden dat andere merken niet kunnen: het haar kan hersteld worden tijdens de kleuring zélf. 

 

Wist u ook dat Joico samenwerkt met Shiseido? Dat leidde tot nog betere resultaten!

 

 

Bij Kapsalon Katrien kleuren we met NCC

ncc

 

Het kleuren van haar doen we bij Kapsalon Katrien ook met de NCC bio-kleuringen. Deze biologische kleurproducten bevatten geen bijtende stoffen.

Dat wil dan ook zeggen dat ze niet naar de bekende geur van ammoniak ruiken. Dit maakt van elke kleuring een aangenaam plezier.

 

Omdat de bio-kleuringen geen bijtende stoffen bevatten, zullen er bij kleuringen ook geen irritaties van de hoofdhuid optreden

en zal de kleuring nog intenser zijn, met meer glans.

 

Bij Kapsalon Katrien zijn we eveneens blij dat de producten van NCC beter zijn voor het milieu én diervriendelijk.

 

 

Kapsalon Katrien werkt ook met Mediceuticals

Wie problemen heeft met het haar of de hoofdhuid, zit goed bij Kapsalon Katrien. Wij werken immers met de producten van Mediceuticals.

Sinds 1964 is dit farmaceutisch bedrijf gespecialiseerd in producten voor haar- en hoofdhuidproblemen.

 

Bij Kapsalon Katrien krijgen alle medewerksters een gedegen training om een diagnose te stellen en de juiste behandelmethode toe te passen.