Over Kapsalon Katrien

Moeder & dochter samen in het kapsalon

over kapsalon katrien

Katrien Verbruggen van kapsalon Katrien wist al van jongs af aan dat ze kapster wilde worden. Mama Diane startte 50 jaar geleden al een kapperszaak op. Katrien zelf volgde na haar studie Moderne-Talen vastbesloten regentaat haartooi-schoonheidszorgen om samen met haar mama in het salon te werken.

 

Vandaag werken moeder en dochter samen om klanten in een professionele en familiale sfeer te begeleiden naar het perfecte kapsel.

 

over kapsalon Katrien

Het juiste kapsel bij Kapsalon Katrien

Met hart en ziel geven Katrien en Diane, samen met hun personeel, hun klanten de kapsels die ze wensen. Uit een eerste gesprek met de klant weten ze reeds wat de klant wil qua snit en kleur. Hun jarenlange ervaring zorgt er dan ook voor dat ze weten hoe belangrijk het juiste kapsel is voor elke specifieke klant.

 

Kapsalon Katrien werkt volgens de nieuwste snittechnieken

Bij Kapsalon Katrien tracht men in alles up- to-date te zijn. Zelfs de nieuwste snittechnieken zijn ons eigen. De kapsters volgen geregeld cursussen in het binnen- en buitenland. Onze dames kennen dan ook alle nieuwe trends: kleuren, knippen, de laatste nieuwe producten, enz. ...
Ons interieur is hedendaags ingericht en aangepast aan ieders comfort.

 

binnen kijken bij Kapsalon Katrien